"Emedan han levat för andra, har han själv blivit rikare" - Laotse

Porträtt

Här har jag gjort porträtt av människor jag haft förmånen att sitta ner med och intervjuat. Alla går vi olika vägar och alla förhåller sig på sitt sätt och min förhoppning är att dessa porträtt ska ge dig en bild av vad inre utveckling kan innebära och vart det kan föra oss.

 

Jag gör kontinuerligt nya porträtt och vill du få information om när ett nytt porträtt publiceras kan du anmäla dig till mitt nyhetsbrev här.

Du får mer än gärna lägga en kommentar eller en reflektion kring porträtten på min Facebooksida här.

 

Ta 10-15 minuter och låt dig inspireras av de porträtt du känner inspirerar dig!

"Var förändringen du vill se i världen"

Jai är bland annat författare, kursledare, coach, hypnoterapeut och krönikör. Han driver tillsammans med sin fru Samya Thornell företaget Loveit. De har tillsammans hjälpt tusentals människor på sina inre resor. Jai är aktuell med boken The ministry of I am – en handbok i 12 steg som för dig hem till ditt sanna jag.

www.loveit.se

"Höjden av idioti är att göra samma sak om och om igen men förvänta sig ett annat resultat"

Coach, facilitator, entreprenör och talare som brinner för personlig utveckling. Driver bland annat företaget spirit of man som organiserar olika typer av vandringar för män.

www.spiritofman.se

"Let go and let God"

Hyposyntesterapeut, smyckesdesigner och kursledare. Driver tillsammans med Jai Thornell företaget Loveit som erbjuder olika typer av konsultationer och kurser. Hennes hyposyntesutbildning ligger henne väldigt varmt om hjärtat.

www.loveit.se

"Alla borde ha en stoppskylt"

SLH Återhämtningsterapeut, mindfulness lärare och klassisk homeopat. Marie driver företaget Soulful Living som primärt arbetar med att hjälpa människor med återhämtning från utmattning samt att utbilda SLH Dipl. Återhämtningsterapeuter.

www.soulfulliving.se