Finn Ditt Syfte

Finn Ditt Syfte

Tillsammans med Spirit of Man erbjuder jag programmet Finn Ditt Syfte. I programmet går jag både djupare och bredare in på ämnet Syfte.

Min förhoppning är att du genom programmets lektioner kommer få med dig konkreta verktyg för hur du kan lära känna dina inre drivkrafter och skapa en större självinsikt kring begränsande automatiska beteenden och försvarssystem. Jag hoppas självklart också att du kan ha användning för mitt förhållningssätt och nå fram till ditt syfte. Min absoluta ambition är att du efter programmet ska ha en stark koppling och känsla för dig själv och ditt syfte och en lust att börja agera i linje med det.

Här kan du läsa mer om hur programmet är uppbyggt och även registrera dig för att få tillgång till ett smakprov, Lektion 12 – Förvänta eller förväntas – Om vad livet förväntar sig, från programmet.

spiritofman.se

https://www.spiritofman.se/page/236138-finn-ditt-syfte

Hoppas du tar dig tiden att kolla in mitt program!